Uw sojasaus correct bewaren

Wij krijgen vaak vragen over de houdbaarheid van Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus en hoe de fles na opening het beste kan bewaard worden om de heerlijke smaak zo lang mogelijk te behouden. Door enkele eenvoudige regels in acht te nemen kunt u lang van uw sojasaus genieten.

De houdbaarheidsdatum op het etiket of de dop van de fles geeft aan hoe lang u de saus nog kunt gebruiken om te koken, dippen, marineren, kruiden of om de smaak van uw gerechten te versterken.

Eenmaal geopend bewaart u de fles het beste in de koelkast. Zo behoudt Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus zijn kwaliteit zo lang mogelijk. Door oxidatie, een proces dat plaatsvindt door contact met zuurstof, wordt de saus donkerder van kleur. Door de saus op een lage temperatuur te bewaren, vertraagt het oxidatieproces waardoor u langer van de volle smaak kunt blijven genieten.

Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus is enkele maanden houdbaar. Om de smaak te behouden, raden wij aan om de fles na opening in de koelkast te bewaren. Plaats na elk gebruik de binnenste plastic dop terug voor optimale versheid.

Ontdek meer

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.