Kikkoman Kwaliteit
Eigenschappen van Kikkoman sojasaus
Kikkoman Kwaliteit
Eigenschappen van Kikkoman sojasaus

Ontdek de unieke eigenschappen van Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus en kies voor het juiste aroma!

Brouwproces
Kikkoman Kwaliteit
Brouwproces

Wilt u weten hoe Kikkoman sojasaus wordt gemaakt? Lees hier alles over onze productie.

Natuurlijke ingrediënten
Kikkoman Kwaliteit
Natuurlijke ingrediënten

Onze natuurlijk gebrouwen sojasaus bezit geen kunstmatige additieven of smaakversterkers; en dat met de volle smaak en veel Umami! Kikkoman houdt van natuurlijk!

Gegarandeerd GMO-vrij
Kikkoman Kwaliteit
Gegarandeerd GMO-vrij

De vier zorgvuldig uitgekozen ingrediënten sojabonen, water, tarwe en zout, waarmee de Kikkoman sojasaus wordt gemaakt, zijn onbehandeld en gegarandeerd GMO-vrij!

Sojasaus in plaats van zout
Kikkoman Kwaliteit
Sojasaus in plaats van zout

Vervang tijdens het koken het zout eens door sojasaus en reduceer op die manier heel natuurlijk het zoutgehalte van uw gerechten. Ontdek hier, hoe sojasaus u kan helpen bij een zoutarme voeding.

De Kikkoman designerfles
Kikkoman Kwaliteit
De Kikkoman designerfles

In de Kikkoman dispenser laat zich onze hoogwaardige saus het beste presenteren. Ervaar meer over onze dispenser

Geschiedenis van Kikkoman
Kikkoman Kwaliteit
Geschiedenis van Kikkoman

Oorspronkelijk werd Kikkoman in Noda, Japan, opgericht. In de jaren ‘70 begon de verkoop en productie rondom de wereld. Hier leest u meer over het succesverhaal van Kikkoman!

Testen met alle zintuigen
Kikkoman Kwaliteit
Testen met alle zintuigen

Beleef het verschil tussen Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus en andere sojasauzen. Gewoon kijken, ruiken, voelen en testen!

Etikettencontrole
Kikkoman Kwaliteit
Etikettencontrole

Wij laten u zien, welke informatie op het etiket staat en waarop u moet letten bij de keuze van een sojasaus.