Wist u dat de geschiedenis van de sojasaus teruggaat tot eeuwen geleden? Lees hier meer.
Klik hier om meer te leren over de verschillen tussen de Japanse en Chinese evenals de natuurlijk gebrouwen en chemisch geproduceerde sojasauzen.
Ontdek de unieke eigenschappen van Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus en kies voor het juiste aroma!
Wilt u weten hoe Kikkoman sojasaus wordt gemaakt? Lees hier alles over onze productie.
Onze natuurlijk gebrouwen sojasaus bezit geen kunstmatige additieven of smaakversterkers; en dat met de volle smaak en veel Umami! Kikkoman houdt van natuurlijk!
De vier zorgvuldig uitgekozen ingrediënten sojabonen, water, tarwe en zout, waarmee de Kikkoman sojasaus wordt gemaakt, zijn onbehandeld en gegarandeerd GMO-vrij!
Vervang tijdens het koken het zout eens door sojasaus en reduceer op die manier heel natuurlijk het zoutgehalte van uw gerechten. Ontdek hier, hoe sojasaus u kan helpen bij een zoutarme voeding.
In de Kikkoman dispenser laat zich onze hoogwaardige saus het beste presenteren. Ervaar meer over onze dispenser
Oorspronkelijk werd Kikkoman in Noda, Japan, opgericht. In de jaren ‘70 begon de verkoop en productie rondom de wereld. Hier leest u meer over het succesverhaal van Kikkoman!
Beleef het verschil tussen Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus en andere sojasauzen. Gewoon kijken, ruiken, voelen en testen!
Wij laten u zien, welke informatie op het etiket staat en waarop u moet letten bij de keuze van een sojasaus.
Lees hier, hoeveel sojasaus u nodig heeft voor een bepaald gerecht! Het is makkelijker danu denkt.
Hier vindt u nuttige informatie over de houdbaarheid van de Kikkoman sojasauzen en hoe u deze juist bewaart. Zodat de unieke smaak zo lang mogelijk behouden blijft!