Probeer onze Japas - Japanse tapas

04 Oktober 2023

[Translate to Niederländisch:]

Als je je gasten eens wilt verrassen met iets heel anders dan anders, serveer dan japas. Voor deze Japanse tapas hebben we originele Japanse recepten gebruikt of inspiratie opgedaan in de traditionele Japanse keuken. De Japanners zijn al eeuwenlang meesters in de kunst van het bereiden en stijlvol presenteren van kleine lekkere gerechtjes. De traditionele Japanse keuken (washoku) is uiterst veelzijdig en heeft veel meer te bieden dan alleen maar sushi. Dat is een van de redenen waarom ze in 2013 de status van UNESCO werelderfgoed heeft gekregen

Kleine maar oh zo lekkere snacks

Japas zijn eenhaps-delicatessen die fantastisch smaken omdat ze gemaakt zijn met de beste kwaliteit tonijn, asperges, eendenborst en andere kwaliteitsingrediënten. Doordat bekende gerechten opnieuw worden geïnterpreteerd, veranderen ze in nieuwe en verrassende creaties, bijvoorbeeld mosselen in wijn en sojasaus, Japanse koolfritters met varkensbuik of mini garnalenpannenkoekjes. Japas kunnen worden gegrild, gefrituurd of gebakken en zijn ideaal voor koks die graag experimenteren.

Op smaak gebracht met sojasaus

Gefermenteerde voedingsmiddelen, zoals sojasauzen, zijn onmisbaar in elke Japanse keuken omdat ze een positief effect hebben op de spijsvertering. Door het umami-effect verrijkt de natuurlijk gebrouwen sojasaus allerlei soorten gerechten. Het resultaat is zo hartig dat je de hoeveelheid zout in een gerecht tot een minimum kunt reduceren zonder dat de smaak eronder lijdt. We hopen dat onze japasrecepten je inspireren om het ook eens te gaan proberen, of misschien wel om je eigen japas te bedenken!

Downloaden!

Download hier onze Japas-brochures:

Download JAPAS 1

Download JAPAS 2

Download JAPAS 3

Download JAPAS 4

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.