Aardappelsalade met gebakken kappertjes
Aardappelsalade is populair bij barbecues. Deze verfrissende versie met knapperige kappertjes, verse rozemarijn en heerlijke umami Kikkoman sojasaus tovert een klassiek recept om tot een culinaire knaller voor een geslaagd barbecuefeest.
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de aardappelen doormidden en doe ze in een kom.
Stap 2
Snijd de ui in dunne halve maantjes en voeg toe aan de aardappelen.
Stap 3
Meng in een aparte kom de mayonaise met Kikkoman sojasaus en mosterd. Voeg de geperste knoflook en fijngehakte rozemarijn toe.
Stap 4
Meng de dressing met de aardappelen en de ui.
Stap 5
Laat de kappertjes goed uitlekken op keukenpapier. Verhit de olie in een koekenpan. Gooi de kappertjes erin en bak ze knapperig. Laat ze na het bakken weer goed uitlekken op keukenpapier.
Stap 6
Bestrooi de aardappelen met de gebakken kappertjes en gehakte bieslook.
Recept-ID 1126
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer