Aardappelsalade met gebakken kappertjes
Aardappelsalade met gebakken kappertjes

Aardappelsalade met gebakken kappertjes

4,5 2 beoordelingen
totale tijd40 min.
20 min.voorbereidingstijd
20 min.kooktijd

Aardappelsalade is populair bij barbecues. Deze verfrissende versie met knapperige kappertjes, verse rozemarijn en heerlijke umami Kikkoman sojasaus tovert een klassiek recept om tot een culinaire knaller voor een geslaagd barbecuefeest.

Ingrediënten

2 porties
500 g
gebakken krieltjes
1 
rode ui
2 eetlepels
kappertjes
frituurolie
 ½ bos(je)
bieslook

Dressing:

1 theelepel
grove Franse mosterd
2 eetlepels
mayonaise
1 
knoflook, geperst
1 
verse rozemarijn
zout en peper naar smaak
Voedingswaarde (per portie):1780 kJ / 426 kcal
17,6 gVetten
7,5 gEiwitten
59,9 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Snijd de aardappelen doormidden en doe ze in een kom.

Stap 2

Snijd de ui in dunne halve maantjes en voeg toe aan de aardappelen.

Stap 3

Meng in een aparte kom de mayonaise met Kikkoman sojasaus en mosterd. Voeg de geperste knoflook en fijngehakte rozemarijn toe.

Stap 4

Meng de dressing met de aardappelen en de ui.

Stap 5

Laat de kappertjes goed uitlekken op keukenpapier. Verhit de olie in een koekenpan. Gooi de kappertjes erin en bak ze knapperig. Laat ze na het bakken weer goed uitlekken op keukenpapier.

Stap 6

Bestrooi de aardappelen met de gebakken kappertjes en gehakte bieslook.

Recept-ID 1126

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Snijd de aardappelen doormidden en doe ze in een kom.

Snijd de ui in dunne halve maantjes en voeg toe aan de aardappelen.

Meng in een aparte kom de mayonaise met Kikkoman sojasaus en mosterd. Voeg de geperste knoflook en fijngehakte rozemarijn toe.

Meng de dressing met de aardappelen en de ui.

Laat de kappertjes goed uitlekken op keukenpapier. Verhit de olie in een koekenpan. Gooi de kappertjes erin en bak ze knapperig. Laat ze na het bakken weer goed uitlekken op keukenpapier.

Bestrooi de aardappelen met de gebakken kappertjes en gehakte bieslook.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04
05
06

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.