

Kool kimchi
totale tijd
10 u. 20 min.
20 min. voorbereidingstijd
10 u. marineertijd
Voedingswaarde (per portie):214 kJ / 51 kcal
0,3 gVetten
3,4 gEiwitten
2,5 gKoolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Was de Chinese kool en snijd deze in hapklare stukjes.
Stap 2
Doe de Chinese kool in een kom besprenkeld met zout.
Stap 3
Dek de kom af, verzwaar het en zet het 2-3 uur in de koelkast.
Stap 4
Knijp de Chinese kool goed uit.
Stap 5
Meng het met Kikkoman Kimchi Chilisaus, (of doe het in een diepvrieszakje) laat het een nacht in de koelkast marineren en serveer het.
Stap 6
Gemarineerde kool kimchi kan zo’n 7 tot 10 dagen in de koelkast worden bewaard.
Recept-ID 1019
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer











![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)







