

Kool kimchi
totale tijd
620 min.
20 min.
voorbereidingstijd
600 min.
marineertijd
Voedingswaarde (per portie):
214 kJ
/
51 kcal
0,3 g
Vetten
3,4 g
Eiwitten
2,5 g
Koolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Was de Chinese kool en snijd deze in hapklare stukjes.
Stap 2
Doe de Chinese kool in een kom besprenkeld met zout.
Stap 3
Dek de kom af, verzwaar het en zet het 2-3 uur in de koelkast.
Stap 4
Knijp de Chinese kool goed uit.
Stap 5
Meng het met Kikkoman Kimchi Chilisaus, (of doe het in een diepvrieszakje) laat het een nacht in de koelkast marineren en serveer het.
Stap 6
Gemarineerde kool kimchi kan zo’n 7 tot 10 dagen in de koelkast worden bewaard.
Recept-ID 1019
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer