

Chicken & Chips
totale tijd
210 min.
30 min.
voorbereidingstijd
180 min.
kooktijd
Voedingswaarde (per portie):
1856 kJ
/
443 kcal
17,7 g
Vetten
23,7 g
Eiwitten
45,8 g
Koolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Pak de knoflook en hak hem fijn. Schil de gember en rasp hem fijn. Was de kippenborstfilet, dep droog, snijd in stukken van ca. 3x3 cm, meng met sojasaus, 2 el water, suiker, knoflook en gember en marineer ca. 3 uur.
Stap 2
Haal de kippenstukjes uit de marinade, dep ze droog, kruid ze met peper en draai ze om in het zetmeel.
Stap 3
Bak de kippenstukjes en de friet knapperig goudbruin in de friteuse en serveer ze naar wens met ketchup.
Recept-ID 215
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer