

Entrecote Yakiniku
Voorbereiding
Stap 1
Snijd het vlees diagonaal in reepjes van 5 tot 6 mm (ongeveer 2 cm breed). Pel de uien, halveer ze en snijd ze in dunne plakjes (7 tot 8 mm). Maak de shiitake paddenstoelen schoon en halveer ze. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadjes en snijd ze in hapklare stukjes. Schil de onderste helft van de asperges, blancheer ze en snijd ze in stukjes van ongeveer 3 cm.
Stap 2
Meng alle ingrediënten voor het kruidenmengsel in een kom en laat het rusten. Verhit de olie in een anti-aanbakpan en bak de groenten op hoog vuur, Leg ze daarna op een bord en houd ze warm. Verhit de pan opnieuw en bak het vlees aan beide kanten op hoog vuur. Dit zonder extra olie toe te voegen. Doe de groenten en het kruidenmengsel erbij. Meng het vlees en de groenten op hoog vuur goed door elkaar en blijf roeren.
Tip
Bak alle ingrediënten zonder zout en peper. Het kruidenmengsel is ook prima geschikt als dipsaus.
Recept-ID 101
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer