Gerooktezalmramen met zoete aardappel en aubergine
Een gemakkelijke en aromatische ramen-noedelsoep met reepjes smaakvolle gerookte zalm. Perfect voor een gezonde lunch of diner.
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de geschilde zoete aardappelen en de aubergine in blokjes, bak ze 5-10 minuten in de verhitte olie en breng op smaak met de sojasaus. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Breng ca. 540 ml water in een pan aan de kook, meng met de ramenbasis voor soep en verdeel over 2 kommen. Voeg de gekookte noedels toe.
Stap 3
Schep het zoete aardappel- en auberginemengsel erop, garneer met de gerookte zalm, peterselie en bosuiringetjes en serveer.
Recept-ID 1106
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer