

Gesauteerde kip met sucrée
totale tijd
35 min.
35 min.
voorbereidingstijd
Voedingswaarde (per portie):
1822 kJ
/
435 kcal
8,6 g
Vetten
31,3 g
Eiwitten
55,9 g
Koolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Dep de kipfilet droog, snijd ze in hapklare stukjes en bestrijk ze rondom met zetmeel. Verhit de olie in een pan, bak de kip rondom goudbruin en dep de overtollige olie voorzichtig met keukenpapier uit de pan.
Stap 2
Voeg zoete saus voor rijst toe en glaceer de kip ermee.
Stap 3
Was de prei en bieslook, snijd de prei in dunne reepjes, snijd de bieslook in ringen.
Stap 4
Verspreid de rijst op het bord, schik kip met saus erop, garneer met prei en bieslook en serveer met paprikapoeder en chili-draadjes.
Recept-ID 121
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer