Kikkererwten en edamame in paprikasaus
Kikkererwten en edamame in een pittig jasje, geserveerd met een rijke saus met paprika: een geweldig idee voor een verwarmende wintermaaltijd.
Ingrediënten
Saus:
Daarnaast:
Voorbereiding
Stap 1
Bak de paprikablokjes in olijfolie. Voeg de kruiden en tomatenpassata toe zodra het vel van de paprikablokjes donker wordt. Laat 10 minuten sudderen, breng op smaak met Kikkoman Sojasaus en peper en mix tot een gladde saus.
Stap 2
Verhit in een aparte pan de olijfolie en fruit de kikkererwten en edamamebonen met de fijngesneden knoflook, gember en chilipeper. Serveer ze met de saus wanneer ze goudbruin kleuren.
Stap 3
Bestrooi het gerecht met pompoenpitten en verse peterselieblaadjes.
Tip:
Dit gerecht smaakt het beste met rijst, maar u kunt het ook serveren met couscous of aardappelpuree.
Recept-ID 1211
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer