

Knapperige loempia's met zeevruchtenvulling
Ingrediënten
Voor de dipsaus:
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de knoflook, gember, kool en prei fijn. Strooi er een snufje zout overheen en knijp het water eruit, bijv. in een katoenen theedoek.
Stap 2
Snijd de kipfilet in kleine stukjes, voeg deze toe aan de groenten, breng op smaak met peper en zout en meng het geheel goed door elkaar.
Stap 3
Maak de inktvis, garnalen en zalm schoon en snijd in grove stukken. Doe dit in een kom en besprenkel met Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce. Zet de kom 10-15 minuten in de koelkast. Voeg toe aan de vulling van groenten en kip en meng alle ingrediënten door elkaar.
Stap 4
Schep een eetlepel vulling op het gyozadeeg, vouw het deeg samen en vorm strakke rolletjes (het deeg blijft beter plakken wanneer u de randjes vochtig maakt met water).
Stap 5
Verwarm de olie voor in een pan en frituur de loempia's tot ze knapperig en goudbruin zijn (3-4 minuten). Serveer met dipsaus en een salade naar keuze.
Recept-ID 447
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer