

Komkommer kimchi
Voorbereiding
Stap 1
Was de komkommer en snijd deze in kleine stukjes.
Stap 2
Wrijf het in met zout en laat het ongeveer 10 minuten in een kom staan.
Stap 3
Was de stukjes komkommer om het zout te verwijderen en knijp ze lichtjes uit.
Stap 4
Meng de stukjes komkommer met Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi, de suiker en de sesamzaadjes (of doe het in een diepvrieszakje) en laat het minstens 15 minuten in de koelkast afkoelen. Besprenkel met wat sesamolie of olijfolie indien gewenst en serveer de komkommer kimchi.
Stap 5
Gemarineerde komkommer kimchi kan zo’n 3 tot 4 dagen in de koelkast worden bewaard.
Recept-ID 1021
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer