Koude peper- & tomatensoep met chili en munt

totale tijd 8 min.
8 min. voorbereidingstijd

Dit pittige zomerse soeprecept dankt zijn levendige kleur aan de verse gele paprika’s en tomaten. Zo snel en makkelijk te maken. Serveer koud als voor- of hoofdgerecht, bestrooid met chilipeper voor wat extra pit. Geschikt voor veganisten

Ingrediënten

2 porties
5 
gele tomaten
1 
gele paprika
1 
kleine ui
50 ml
olijfolie
150 ml
koud water
1 bos(je)
basilicum
1 bos(je)
koriander
Een paar blaadjes munt
2 snufje
peper

Daarnaast:

1 
chilipeper
Een paar blaadjes verse munt voor decoratie
2 eetlepels
zonnebloempitten
Voedingswaarde (per portie): 1817 kJ  /  434 kcal
32 g Vetten
10 g Eiwitten
23 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Meng gewassen groenten met olijfolie, water en kruiden.

Stap 2

Breng op smaak met Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus en peper.

Stap 3

Gegarneerd met gehakte chilipeper, munt en zonnebloempitten serveren.

Recept-ID 1140

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Meng gewassen groenten met olijfolie, water en kruiden.

Breng op smaak met Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus en peper.

Gegarneerd met gehakte chilipeper, munt en zonnebloempitten serveren.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.