

Koude peper- & tomatensoep met chili en munt
totale tijd8 min.
8 min.voorbereidingstijd
Dit pittige zomerse soeprecept dankt zijn levendige kleur aan de verse gele paprika’s en tomaten. Zo snel en makkelijk te maken. Serveer koud als voor- of hoofdgerecht, bestrooid met chilipeper voor wat extra pit. Geschikt voor veganisten
Voedingswaarde (per portie):1817 kJ / 434 kcal
32 gVetten
10 gEiwitten
23 gKoolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Meng gewassen groenten met olijfolie, water en kruiden.
Stap 2
Breng op smaak met Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus en peper.
Stap 3
Gegarneerd met gehakte chilipeper, munt en zonnebloempitten serveren.
Recept-ID 1140
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer