Makkelijke kaasquesadilla's met champignon
De ultieme tex-mex geroosterde tortillabroodjes! Deze vegetarische quesadilla's zijn gevuld met gebakken champignons, paprika, kaas en uien en gebakken tot ze knapperig zijn aan de buitenkant en gesmolten in het midden. Serveer het geheel warm uit de oven, gesneden in driehoekjes.
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de champignons in plakjes. Snijd de ui en paprika in fijne blokjes en de knoflook fijn. Bak het samen met de champignons zo'n 5 minuten in verhitte olie. Voeg de spinazie toe, laat deze kort slinken en breng de vulling op smaak met Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus, paprikapoeder en de tijm. Meng de kaas erdoor.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C (180°C heteluchtoven) en bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel de groentenkaasvulling over de ene helft van de tortilla's, leg de andere helft van de tortilla erop, druk een beetje aan en snijd de tortilla's doormidden. Leg de tortillastukken naast elkaar op de voorbereide bakplaat en bak ze 5-8 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is.
Tips
Met de soorten kaas kan gevarieerd worden, zo is elk restje kaas hiervoor geschikt.
Serveer met guacamole of salsa als dip.
Recept-ID 1056
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer