

Malse Teriyaki-kipspiezen (Kara-age)
totale tijd45 min.
5 min.voorbereidingstijd
30 min.marineertijd
10 min.kooktijd
Voedingswaarde (per portie):2284.46 kJ / 546 kcal
39 gVetten
29 gEiwitten
16 gKoolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
De Kikkoman Teriyaki marinade met de fijngepureerde gember mengen en in een plastic zak vullen. De uitgebeende kippenbout in hapklare stukken snijden en eveneens in de zak vullen. De marinade door zachtjes drukken in het vlees masseren. 30 minuten laten rusten.
Stap 2
De stukjes kip uit de zak nemen en droog deppen. Even in het aardappelzetmeel wenden en op 170 °C frituren.
Stap 3
Met verse schijfjes limoen en dip serveren.
Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.
Recept-ID 354
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer