Mango- en wortelsalade
Een frisse en fruitige zomersalade met een heerlijke vinaigrette op basis van Kikkoman sojasaus, appelsap en ahornsiroop. Perfect bijgerecht voor op de barbecues.
Voorbereiding
Stap 1
Bereid ondertussen de salade door de mango te schillen en het vruchtvlees van de pit te snijden. Snijd het vruchtvlees van de mango in dunne reepjes. Snijd de sla in plakjes, was ze en droog ze. Was en schil de wortelen en schaaf er dunne linten af met een dunschiller. Was de gekiemde zaden indien nodig
Stap 2
Meng voor de dressing 4 eetlepels in plakjes gesneden mango, olijfolie, azijn, het appelsap, de sojasaus en de ahornsiroop in een blender. Breng op smaak met peper. Voeg de dressing toe aan de salade en schep om voor het opdienen.
Recept-ID 864
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer