

Mexicaanse ramen
Japanse ramen ontmoet de smaken van Mexico met mais, kleurrijke paprika's, gehakt en jalapeñopepers.
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Bak het gehakt ongeveer 5 minuten in de verhitte olie.
Stap 3
Snijd de paprika in reepjes, hak de knoflook fijn, voeg beide toe aan het gehakt en bak kort mee. Voeg de uitgelekte mais toe en verwarm kort. Breng op smaak met de Mexicaanse kruidenmix.
Stap 4
Breng ca. 540 ml water in een pan aan de kook, meng met de ramenbasis voor soep en de Pittige Chilisaus voor Kimchi en verdeel over 2 kommen.
Stap 5
Voeg de gekookte noedels toe en schep het gehaktmengsel erop.
Stap 6
Garneer met de jalapeñopepers en de gebakken uitjes en serveer.
Recept-ID 1107
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer