

Pikante gepaneerde garnalenspiesjes met romige edamamedip
Krokante garnalen in een pikant pankopaneerlaagje, aan spiesjes geregen en geserveerd met een romige dip van edamame, koriander en crème fraîche. Hemelse tex-mexzeevruchten!
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Kook de edamame, laat het uitlekken en dan wat afkoelen, pureer met de koriander, crème fraîche, limoensap en 3-4 tl Kikkoman sojasaus en breng op smaak met peper.
Stap 2
Klop het ei los met de chili en 2 tl sojasaus.
Stap 3
Meng het maïszetmeel, de bloem en het bakpoeder. Wentel de garnalen eerst in het mengsel van bloem en bakpoeder, vervolgens in het ei, dan in het pankopaneermeel en bak ze in verhitte olie krokant, ongeveer 5 minuten.
Stap 4
Rijg 2 garnalen en 1 laurierblaadje aan elk spiesje en serveer met de edamamedip.
Tips
U kunt de garnalen op citroengras of rozemarijntakjes serveren in plaats van spiesjes te gebruiken.
Nacho's zijn hier heerlijk bij.
Recept-ID 1057
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer