Pikante visburger met kool- en wortelsla
Deze visburgers belegd met knapperige kool en wortel smaken gewoon fenomenaal. De burgers zijn licht pikant, maar wie niet van pittig houdt, kan de Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi gewoon achterwege laten.
Ingrediënten
Saus:
Voorbereiding
Stap 1
Meng in een kom 2 theelepels Kikkoman Sojasaus, ½ theelepel olijfolie en Kikkoman Kimchi Chilisaus, voeg stukjes vis toe, bestrooi met knoflookkorrels en meng. Minimaal 60 minuten in de koelkast laten staan.
Stap 2
Snijd ondertussen de rode kool fijn, voeg 2 theelepels citroensap toe en breng op smaak met zout. Laat 30-40 minuten staan.
Stap 3
Snijd de wortel in dunne reepjes (bijvoorbeeld met een julienne-dunschiller). Doe in een kom en voeg 1 theelepel citroensap en 1 theelepel Kikkoman Sojasaus toe.
Stap 4
Verhit de resterende olijfolie in een koekenpan en bak de gemarineerde stukken vis (aan beide kanten tot ze bruin zijn).
Stap 5
Snijd de broodjes horizontaal doormidden. Verhit de boter in een koekenpan en rooster de broodjes (gesneden kant naar beneden).
Stap 6
Maak in een kom de saus: meng Griekse yoghurt, Engelse mosterd en dijonmosterd.
Stap 7
Smeer de onderste helften van de broodjes in met de saus, leg de slablaadjes erop, dan de vis, plakjes tomaat, rode kool en wortel. Leg de andere broodjeshelften erop.
Recept-ID 1145
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer