Pittige kimchiramen met varkensvlees
Dit ramenrecept bereid je in een handomdraai dankzij de Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi en Kikkoman ramenbasis voor soep. Doseer de pittigheid naar smaak. Met een knapperig element dankzij de zelfgemaakte kimchi.
Voorbereiding
Stap 2
Roerbak het varkensvlees, de kimchi en ui met Kikkoman geroosterde sesamolie en breng op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus.
Stap 3
Kook de spinazie.
Stap 4
Snijd de gekookte eieren naar wens.
Stap 5
Snijd de lente-uitjes in kleine stukjes.
Stap 6
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 7
Breng in een pan ca. 420 ml water aan de kook en meng dit met 30 ml Kikkoman ramenbasis voor soep en 60 ml Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi.
Stap 8
Verdeel de soep over 2 kommen. Laat de noedels goed uitlekken en voeg ze toe aan de soep.
Stap 9
Leg het geroerbakte varkensvlees met de kimchi en de gekookte spinazie op de noedels en garneer met ei en lente-uitjes.
Stap 10
Strooi er wat chilivlokken overheen.
Recept-ID 1103
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer