Pittige kimchiramen met varkensvlees

totale tijd 30 min.
10 min. voorbereidingstijd
20 min. kooktijd

Dit ramenrecept bereid je in een handomdraai dankzij de Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi en Kikkoman ramenbasis voor soep. Doseer de pittigheid naar smaak. Met een knapperig element dankzij de zelfgemaakte kimchi.

Ingrediënten

2 porties
80 g
varkensvlees (elke vleessoort is mogelijk)
 ½ 
ui
150 g
kimchi
120 g
spinazie
2 
gekookte eieren
60 g
lente-uitjes
200 g
ramen-noedels

Voor de kimchiramensoep

420 ml
gekookt water
Enkele chilivlokken
Voedingswaarde (per portie): 2573 kJ  /  614 kcal
20,3 g Vetten
29,1 g Eiwitten
71,7 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 2

Roerbak het varkensvlees, de kimchi en ui met Kikkoman geroosterde sesamolie en breng op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus.

Stap 3

Kook de spinazie.

Stap 4

Snijd de gekookte eieren naar wens.

Stap 5

Snijd de lente-uitjes in kleine stukjes.

Stap 6

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 7

Breng in een pan ca. 420 ml water aan de kook en meng dit met 30 ml Kikkoman ramenbasis voor soep en 60 ml Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi.

Stap 8

Verdeel de soep over 2 kommen. Laat de noedels goed uitlekken en voeg ze toe aan de soep.

Stap 9

Leg het geroerbakte varkensvlees met de kimchi en de gekookte spinazie op de noedels en garneer met ei en lente-uitjes.

Stap 10

Strooi er wat chilivlokken overheen.

Recept-ID 1103

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Roerbak het varkensvlees, de kimchi en ui met Kikkoman geroosterde sesamolie en breng op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus.

Kook de spinazie.

Snijd de gekookte eieren naar wens.

Snijd de lente-uitjes in kleine stukjes.

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Breng in een pan ca. 420 ml water aan de kook en meng dit met 30 ml Kikkoman ramenbasis voor soep en 60 ml Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi.

Verdeel de soep over 2 kommen. Laat de noedels goed uitlekken en voeg ze toe aan de soep.

Leg het geroerbakte varkensvlees met de kimchi en de gekookte spinazie op de noedels en garneer met ei en lente-uitjes.

Strooi er wat chilivlokken overheen.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.