

Pittige vegetarische spaghetti
totale tijd
30 min.
30 min.
voorbereidingstijd
Voedingswaarde (per portie):
3173 kJ
/
758 kcal
22,1 g
Vetten
24,5 g
Eiwitten
118,9 g
Koolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Kook de spaghetti al dente volgens de verpakking, giet hem af en zet hem opzij.
Stap 2
Verhit 1 eetlepel sesamolie in een wok op middelhoog vuur en bak het vegetarische gehakt ongeveer 5 à 6 minuten tot het lichtbruin is. Voeg de tomatenpuree en knoflook toe en bak 1 à 2 minuten lang. Voeg de groenten toe en bak totdat ze gaar zijn. Voeg Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus, chili-olie en kruiden toe. Voeg de spaghetti toe en meng alles goed.
Stap 3
Serveer met geraspte Parmezaanse kaas, een beetje verse basilicum en een beetje extra chili-olie.
Recept-ID 276
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer