

Roergebakken buikspek met kimchi
Bereidingswijze en ingrediënten voor het maken van roergebakken buikspek met kimchi.
Voorbereiding
Stap 1
Snijd het varkensvlees in hapklare stukjes en breng het op smaak met zout en peper.
Stap 2
Pel de ui en snijd hem in dunne ringen van ongeveer 8 mm. Was de spitskool, dep het droog en snijd het in stukjes van 3-4 cm.
Stap 3
Meng het varkensvlees en de ui met de Kikkoman Kimchi Chilisaus, suiker, worcestersaus en witte sesamzaadjes en laat dit mengsel ongeveer 20 minuten marineren.
Stap 4
Verhit de olie in een braadpan en bak het mengsel van varkensvlees en ui. Wanneer het varkensvlees gaar is, voeg dan de spitskool toe, bak deze tot het zacht is en serveer het. Rijst past perfect bij dit gerecht.
Recept-ID 1023
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer