Roergebakken buikspek met kimchi

totale tijd 60 min.
10 min. voorbereidingstijd
20 min. marineertijd
30 min. kooktijd

Bereidingswijze en ingrediënten voor het maken van roergebakken buikspek met kimchi.

Ingrediënten

2 porties
200 g
dungesneden buikspek (of kleine stukjes steak)
zout, versgemalen peper
1 
ui
80 g
spitskool (of Chinese kool) (2-3 bladeren)
1 eetlepel
suiker
1 theelepel
worcestersaus (of oestersaus)
2 ½ eetlepels
witte sesamzaadjes
1 eetlepel
plantaardige olie
Voedingswaarde (per portie): 1760 kJ  /  423 kcal
30,8 g Vetten
20,8 g Eiwitten
11,4 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Snijd het varkensvlees in hapklare stukjes en breng het op smaak met zout en peper.

Stap 2

Pel de ui en snijd hem in dunne ringen van ongeveer 8 mm. Was de spitskool, dep het droog en snijd het in stukjes van 3-4 cm.

Stap 3

Meng het varkensvlees en de ui met de Kikkoman Kimchi Chilisaus, suiker, worcestersaus en witte sesamzaadjes en laat dit mengsel ongeveer 20 minuten marineren.

Stap 4

Verhit de olie in een braadpan en bak het mengsel van varkensvlees en ui. Wanneer het varkensvlees gaar is, voeg dan de spitskool toe, bak deze tot het zacht is en serveer het. Rijst past perfect bij dit gerecht.

Recept-ID 1023

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Snijd het varkensvlees in hapklare stukjes en breng het op smaak met zout en peper.

Pel de ui en snijd hem in dunne ringen van ongeveer 8 mm. Was de spitskool, dep het droog en snijd het in stukjes van 3-4 cm.

Meng het varkensvlees en de ui met de Kikkoman Kimchi Chilisaus, suiker, worcestersaus en witte sesamzaadjes en laat dit mengsel ongeveer 20 minuten marineren.

Verhit de olie in een braadpan en bak het mengsel van varkensvlees en ui. Wanneer het varkensvlees gaar is, voeg dan de spitskool toe, bak deze tot het zacht is en serveer het. Rijst past perfect bij dit gerecht.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.