

Romige pasta met citroen en forel
Een makkelijk pastarecept van met ponzu gemarineerde forel in een verfijnde citroenroomsaus met tagliatelle.
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de vis in dikke blokjes en doe in een kom. Voeg 3 el Kikkoman Ponzu Citroen toe en meng. Laat 40 minuten in de koelkast staan.
Stap 2
Kook daarna de pasta beetgaar in licht gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en voeg de gemarineerde stukken vis toe. Bak kort aan beide kanten. Voeg de room en 1 el Kikkoman Ponzu Citroen toe. Breng op smaak met peper. Voeg ongeveer 40-60 ml water uit de pastapan toe. Laat enkele minuten koken (tot de saus iets is ingekookt).
Stap 4
Doe de gekookte en uitgelekte pasta erbij in de pan en verwarm samen nog 2 minuten.
Stap 5
Schep op borden en versier met verse tijm.
Recept-ID 1146
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer