

Salade met suikermais, feta en bessen
De combinatie van gegrilde maïs, fruit en verse kruiden maakt dit een ideaal bijgerecht voor bij vlees en/of vis van de barbecue.
Ingrediënten
Dressing:
Voorbereiding
Stap 1
Voor de dressing: giet de Kikkoman sojasaus in een kom, voeg de honing, olijfolie en citroensap toe en meng grondig. U kunt eventueel een beetje tabascosaus aan de dressing toevoegen.
Stap 2
Besprenkel de mais met Kikkoman sojasaus en olijfolie. Wikkel in aluminiumfolie en leg ze op de barbecue of onder de grill. Gaar voor ongeveer 30 minuten en draai af en toe om. Gebruik na het grillen een mes om de mais van de kolf te halen.
Stap 3
Snijd de avocado in grote blokjes.
Stap 4
Snijd de komkommer in vieren en vervolgens in plakjes.
Stap 5
Snijd de ui in dunne halve manen.
Stap 6
Voeg de schoongemaakte spinazie in een grote kom. Voeg de mais, vruchten, avocado, komkommer en kruidenblaadjes toe. Meng alle ingrediënten voorzichtig. Leg op borden, voeg de feta toe en besprenkel met de bereide dressing.
Recept-ID 1124
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer