Sappig rundvlees met zoete sojasaus
Sappig rundvlees met zoete sojasaus

Sappig rundvlees met zoete sojasaus

4,5 2 beoordelingen

Ingrediënten

4 porties
300 g
Ossenhaas (of kogelbiefstuk)
1 el
vegetable olie
2 
teentjes Knoflook
3 ½ stuk
stengels Bieslook
Voedingswaarde (per portie):542 kJ / 129 kcal
5,3 gVetten
1 gEiwitten
3,5 gKoolhydraten

Voorbereiding

Snijd het vlees in blokjes van 4-5 cm. Verhit olie in een koekenpan en bak het vlees kort aan beide zijden totdat het medium gebakken is. Wikkel in aluminiumfolie en laat rusten.

Snijd de knoflook in kleine stukjes en bak in hete olie totdat de knoflook knapperig is. Snijd de bieslook fijn.

Snijd het vlees in plakjes, verdeel deze over een bord en serveer met Kikkoman Sauce Soja Sucreé. Garneer het gerecht met knapperige knoflook en bieslook.

Allergenen: soja, tarwe, sulfiet

Tip

Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.

Recept-ID 62

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Snijd het vlees in blokjes van 4-5 cm. Verhit olie in een koekenpan en bak het vlees kort aan beide zijden totdat het medium gebakken is. Wikkel in aluminiumfolie en laat rusten.

Snijd de knoflook in kleine stukjes en bak in hete olie totdat de knoflook knapperig is. Snijd de bieslook fijn.

Snijd het vlees in plakjes, verdeel deze over een bord en serveer met Kikkoman Sauce Soja Sucreé. Garneer het gerecht met knapperige knoflook en bieslook.

Allergenen: soja, tarwe, sulfiet

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.