Sinaasappelmarinade met sojasaus voor zalm
Twee ingrediënten, ongelooflijk veel smaak. Maak met Kikkoman Sojasaus en vers sinaasappelsap snel en eenvoudig een marinade voor gebakken vis.
Voorbereiding
Stap 1
Meng de sojasaus met het sinaasappelsap.
Stap 2
Snijd de vis in 2-4 moten. Bedek de vis met de marinade en zet 2-3 uur in de koelkast.
Stap 3
Bak de gemarineerde vis in de koekenpan, op de gril of in de oven.
Stap 4
Voeg tijdens het bakken naar wens meer marinade toe. Serveer warm.
Stap 5
Garneer met verse plakjes sinaasappel. Verrukkelijk met couscous, fijngesneden peterselie, tomaat en komkommer.
Tip:
Deze marinade is ook lekker in combinatie met kip.
Recept-ID 888
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer