

Stamppot van aardappel, pastinaak en prei
Bevat alles wat je nodig hebt voor een voldaan en tevreden gevoel. Het perfecte bijgerecht bij hartige maaltijden. Of de hoofdattractie op je bord als je een grote portie serveert.
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de geschilde aardappelen en pastinaken in stukjes ter grootte van een walnoot en breng ze met koud water aan de kook. Laat ongeveer 15 minuten koken.
Stap 2
Snijd intussen de prei in de lengte doormidden en spoel goed af. Snijd vervolgens in zeer fijne reepjes en gebruik hiervoor de vezels als leidraad.
Stap 3
Zodra de aardappelen en pastinaken zacht zijn, giet je ze af en plaats je ze kort terug in de pan om ze te laten uitstomen.
Stap 4
Voeg olijfolie, Kikkoman Sojasaus, suiker en de prei toe aan de aardappelen en pastinaken en stamp goed fijn.
Recept-ID 1072
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer