Taco-mayodip met nacho’s en zwarte bonen
Knapperige nacho’s met gesmolten cheddar en smaakvolle bonen, getopt met een spicy, romige taco-mayodip. Dit is het perfecte gerecht voor feestjes en partijen met vrienden.
Ingrediënten
Taco-mayodip:
Gebakken nacho’s met bonen:
Voorbereiding
Stap 1
3 eetlepels mayonaise – 1 eetlepel Kikkoman Teriyaki Marinade – 1 theelepel srirachasaus – 2 eetlepels limoensap – 1 eetlepel agavesiroop – 1 theelepel gerookte paprikapoeder – ½ theelepel gemalen komijn – ½ theelepel gemalen koriander – 1 eetlepel fijngesneden verse koriander
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de ingrediënten voor de dip goed door elkaar en zet in de koelkast.
Stap 2
300 g gekookte zwarte bonen – 3 eetlepels Kikkoman Teriyaki Marinade – 150 g gezouten nacho’s – 1 theelepel gemalen komijn – 1 theelepel gemalen koriander – 60 g geraspte cheddar – ½ bos(je) verse koriander
Meng de zwarte bonen met de Kikkoman Teriyaki Marinade. Leg de nacho’s op een bakplaat die bekleed is met vetvrij bakpapier. Strooi de kruiden, bonen en kaas eroverheen. Zet ongeveer 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten. Serveer met de dip en verse koriander.
Recept-ID 1252
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer