Taco-mayodip met nacho’s en zwarte bonen
Taco-mayodip met nacho’s en zwarte bonen

Taco-mayodip met nacho’s en zwarte bonen

5 1 beoordelingen
totale tijd15 min.
10 min.voorbereidingstijd
5 min.kooktijd

Knapperige nacho’s met gesmolten cheddar en smaakvolle bonen, getopt met een spicy, romige taco-mayodip. Dit is het perfecte gerecht voor feestjes en partijen met vrienden.

Ingrediënten

2 porties

Taco-mayodip:

3 eetlepels
mayonaise
1 theelepel
srirachasaus
2 eetlepels
limoensap
1 eetlepel
agavesiroop
1 theelepel
gerookte paprikapoeder
 ½ theelepel
gemalen komijn
 ½ theelepel
gemalen koriander
1 eetlepel
fijngesneden verse koriander

Gebakken nacho’s met bonen:

300 g
gekookte zwarte bonen
150 g
gezouten nacho’s
1 theelepel
gemalen komijn
1 theelepel
gemalen koriander
60 g
geraspte cheddar
 ½ bos(je)
verse koriander
Voedingswaarde (per portie):4058 kJ / 970 kcal
54 gVetten
28,9 gEiwitten
97,3 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

3 eetlepels mayonaise – 1 eetlepel Kikkoman Teriyaki Marinade1 theelepel srirachasaus – 2 eetlepels limoensap – 1 eetlepel agavesiroop – 1 theelepel gerookte paprikapoeder –  ½ theelepel gemalen komijn –  ½ theelepel gemalen koriander – 1 eetlepel fijngesneden verse koriander

Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de ingrediënten voor de dip goed door elkaar en zet in de koelkast.

Stap 2

300 g gekookte zwarte bonen – 3 eetlepels Kikkoman Teriyaki Marinade150 g gezouten nacho’s – 1 theelepel gemalen komijn – 1 theelepel gemalen koriander – 60 g geraspte cheddar –  ½ bos(je) verse koriander

Meng de zwarte bonen met de Kikkoman Teriyaki Marinade. Leg de nacho’s op een bakplaat die bekleed is met vetvrij bakpapier. Strooi de kruiden, bonen en kaas eroverheen. Zet ongeveer 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten. Serveer met de dip en verse koriander.

Recept-ID 1252

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

3 eetlepels mayonaise – 1 eetlepel Kikkoman Teriyaki Marinade1 theelepel srirachasaus – 2 eetlepels limoensap – 1 eetlepel agavesiroop – 1 theelepel gerookte paprikapoeder – ½ theelepel gemalen komijn – ½ theelepel gemalen koriander – 1 eetlepel fijngesneden verse koriander

Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de ingrediënten voor de dip goed door elkaar en zet in de koelkast.

300 g gekookte zwarte bonen – 3 eetlepels Kikkoman Teriyaki Marinade150 g gezouten nacho’s – 1 theelepel gemalen komijn – 1 theelepel gemalen koriander – 60 g geraspte cheddar – ½ bos(je) verse koriander

Meng de zwarte bonen met de Kikkoman Teriyaki Marinade. Leg de nacho’s op een bakplaat die bekleed is met vetvrij bakpapier. Strooi de kruiden, bonen en kaas eroverheen. Zet ongeveer 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten. Serveer met de dip en verse koriander.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.