Tofusteaks

totale tijd 40 min.

Ingrediënten

4 porties
250 g
tofu
10 g
geraspte gember
1 
lenteuitje, gehakt
Aardappelmeel

Dip:

1 theelepel
sesamolie
1 theelepel
limoensap
1 theelepel
appelazijn
1 theelepel
honing
Een paar druppels TABASCO®
Olie om te braden
Voedingswaarde (per portie): 815 kJ  /  194 kcal
12,0 g Vetten
6,8 g Eiwitten
15,6 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Dep de tofu droog en snijd hem in plakjes van ongeveer 1,5 cm dik. Rasp de verse gember en snijd de lenteuitjes in dunne schijfjes.

Stap 2

Verhit alle ingrediënten voor de dip in een pan op laag vuur - niet laten koken.

Stap 3

Doe de tofuplakjes in het aardappelmeel en frituur ze op 170°C in de olie. Alternatief kan de tofu in een pan van beide zijden 2 à 3 minuten worden gebraden, totdat ze knapperig goudbruin zijn.

Stap 4

Serveer de tofu met warme groenten of salade en de dip.

Recept-ID 173

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Dep de tofu droog en snijd hem in plakjes van ongeveer 1,5 cm dik. Rasp de verse gember en snijd de lenteuitjes in dunne schijfjes.

Verhit alle ingrediënten voor de dip in een pan op laag vuur - niet laten koken.

Doe de tofuplakjes in het aardappelmeel en frituur ze op 170°C in de olie. Alternatief kan de tofu in een pan van beide zijden 2 à 3 minuten worden gebraden, totdat ze knapperig goudbruin zijn.

Serveer de tofu met warme groenten of salade en de dip.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.