Tofusteaks
totale tijd40 min.
Voedingswaarde (per portie):815 kJ / 194 kcal
12,0 gVetten
6,8 gEiwitten
15,6 gKoolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Dep de tofu droog en snijd hem in plakjes van ongeveer 1,5 cm dik. Rasp de verse gember en snijd de lenteuitjes in dunne schijfjes.
Stap 2
Verhit alle ingrediënten voor de dip in een pan op laag vuur - niet laten koken.
Stap 3
Doe de tofuplakjes in het aardappelmeel en frituur ze op 170°C in de olie. Alternatief kan de tofu in een pan van beide zijden 2 à 3 minuten worden gebraden, totdat ze knapperig goudbruin zijn.
Stap 4
Serveer de tofu met warme groenten of salade en de dip.
Recept-ID 173
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer