Vegetarische Temaki

totale tijd 30 min.
30 min. voorbereidingstijd

Ingrediënten

3 porties
30 g
dungesneden rode en gele puntpaprika’s
60 g
dungesneden groene asperges
6 
slablaadjes
6 
nori-vellen
180 g
gekookte en gekruide sushirijst
Wasabi
Mayonaise

Om te dippen:

Voedingswaarde (per portie): 753 kJ  /  179 kcal

Voorbereiding

Stap 1

Snijd de nori-vellen in rechthoeken van ongeveer 15 x 10 cm. Verdeel de sushi-rijst in 6 porties. Verspreid een portie sushi rijst over de linkerhelft van elk nori-vel (circa 4 cm breed). Druk een groef in de rijst voor de vulling en bestrijk die met wasabi en mayonaise.

Stap 2

Verdeel de vulling (paprika’s, asperge, sla) gelijkmatig over de rijstporties en rol het nori-vel voorzichtig in de vorm van een kegel, door in één hoek te beginnen.

Recept-ID 439

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Snijd de nori-vellen in rechthoeken van ongeveer 15 x 10 cm. Verdeel de sushi-rijst in 6 porties. Verspreid een portie sushi rijst over de linkerhelft van elk nori-vel (circa 4 cm breed). Druk een groef in de rijst voor de vulling en bestrijk die met wasabi en mayonaise.

Verdeel de vulling (paprika’s, asperge, sla) gelijkmatig over de rijstporties en rol het nori-vel voorzichtig in de vorm van een kegel, door in één hoek te beginnen.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.