

Winterzon
Fleur je winterse samenkomsten op met een tropisch tintje! Deze zoete mix van mandarijn en limoen, verrijkt met pompoenkruiden en een vleugje chili is de perfecte remedie tegen de winterblues.
Voorbereiding
Stap 1

120 ml mandarijnsap – 80 ml limoensap – 40 ml pompoenkruidensiroop – 2 scheutjes Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 200 ml koude rooibos-vanillethee – 16 ijsblokjes (van circa 20 g per stuk)
Maak 200 ml rooibos-vanillethee met heet water. Laat dit 20 minuten afkoelen.
Vul 2 cocktailshakers met de helft van de ijsblokjes en doe in elke shaker de helft van de overige ingrediënten. Schud goed.
Stap 2

Chilivlokken – Eetbare bloemen
Serveer in 2 cocktailglazen gevuld met de overige ijsblokjes en decoreer met de chilivlokken en eetbare bloemen.
Recept-ID 1405
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer