Yakisoba met geroosterde wortelpeterselie en peer
Yakisoba met geroosterde wortelpeterselie en peer

Yakisoba met geroosterde wortelpeterselie en peer

totale tijd60 min.
20 min.voorbereidingstijd
40 min.kooktijd

Omarm de herfstsfeer met dit gerecht: sobanoedels met geroosterde wortelpeterselie, aangevuld met een verfrissende salade met peer en venkel, perfect voor een gezellig herfstdiner.

Ingrediënten

2 porties
150 g
instant sobanoedels

Geroosterde wortelpeterselie:

200 g
wortelpeterselie
20 g
vegan misopasta
10 g
suiker
1 el
rijstazijn

Saus:

60 g
ketchup
30 ml
biologische worcestershiresaus

Bijgerecht:

80 g
ui
40 g
shiitake
60 g
wortel
60 g
rode kool
40 ml
raapzaadolie

Salade:

1 
peer
70 g
venkel
1 tl
bruine suiker
30 ml
limoensap

Garnering:

1 tl
gehakte bieslook
Voedingswaarde (per portie):2411 kJ / 567 kcal
20,4 gVetten
15,2 gEiwitten
79,9 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

200 g wortelpeterselie – 40 ml Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus20 ml Kikkoman Geroosterde Sesamolie20 g vegan misopasta – 10 g suiker – 1 el rijstazijn

Snijd de wortelpeterselie in stukjes en meng met de overige ingrediënten. Verspreid op een bakplaat en rooster 30 minuten op 180 °C.

Stap 2

60 g ketchup – 20 ml Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus30 ml biologische worcestershiresaus

Meng de ingrediënten voor de saus.

Stap 3

80 g ui – 40 g shiitake – 60 g wortel – 60 g rode kool – 40 ml raapzaadolie – 150 g instant sobanoedels

Snijd de ui in ringen, de shiitake in plakjes en de gewassen wortel en kool julienne. Bak de groenten 3 minuten in olie. Voeg dan de noedels en saus toe en kook nog 3 minuten.

Stap 4

1  peer – 70 g venkel – 1 tl bruine suiker – 40 ml Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus30 ml limoensap – 1 tl gehakte bieslook

Snijd de peer en venkel in dunne plakjes. Meng de bruine suiker met Kikkoman Sojasaus en limoensap en hussel dit door de dungesneden groente. Leg de gekookte yakisoba op een bord en strooi de geroosterde wortelpeterselie en gehakte bieslook eroverheen. Serveer de salade in een aparte kom.

Tip:

Wortelpeterselie kan bijvoorbeeld worden vervangen door pastinaak.

Recept-ID 1376

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

200 g wortelpeterselie – 40 ml Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus20 ml Kikkoman Geroosterde Sesamolie20 g vegan misopasta – 10 g suiker – 1 el rijstazijn

Snijd de wortelpeterselie in stukjes en meng met de overige ingrediënten. Verspreid op een bakplaat en rooster 30 minuten op 180 °C.

60 g ketchup – 20 ml Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus30 ml biologische worcestershiresaus

Meng de ingrediënten voor de saus.

80 g ui – 40 g shiitake – 60 g wortel – 60 g rode kool – 40 ml raapzaadolie – 150 g instant sobanoedels

Snijd de ui in ringen, de shiitake in plakjes en de gewassen wortel en kool julienne. Bak de groenten 3 minuten in olie. Voeg dan de noedels en saus toe en kook nog 3 minuten.

1 peer – 70 g venkel – 1 tl bruine suiker – 40 ml Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus30 ml limoensap – 1 tl gehakte bieslook

Snijd de peer en venkel in dunne plakjes. Meng de bruine suiker met Kikkoman Sojasaus en limoensap en hussel dit door de dungesneden groente. Leg de gekookte yakisoba op een bord en strooi de geroosterde wortelpeterselie en gehakte bieslook eroverheen. Serveer de salade in een aparte kom.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.