Wees creatief met onze nieuwe sushivariaties!

12 Dezember 2023

Sushirollen zijn magisch: ze laten ons experimenteren met zoveel fantastische combinaties. Of u nu vegetarisch, zoet, pittig, hartig of een rol met zeevruchten verkiest, de mogelijkheden lijken eindeloos.

Wij delen graag onze nieuwste, snelle en gemakkelijke sushivariaties met u. Uiteraard zijn ze gekruid en verfijnd met onze Kikkomansauzen. Sushigenot op zijn best: het is makkelijker dan u denkt!

Kies voor veggie!

Wie zegt dat vegetarisch eten saai moet zijn? Er zijn zoveel sappige en heerlijke groenten die in combinatie met elkaar de meest verbazingwekkende smaakervaringen creëren. Bovendien bieden ze uw lichaam de voedingsstoffen die nodig zijn om u goed te voelen. Probeer verschillende combinaties, rol ze op tot maki's en trakteer uzelf, uw vrienden en familie op de lekkerste groenteschotel ooit!

Magische sesam

We weten allemaal hoe heerlijk sushi smaakt wanneer die in onze natuurlijk gebrouwen sojasaus wordt gedipt. Hier is nog een goede tip: besprenkel de rijst en uw gekozen sushitoppings met wat van onze sesamsaus, voordat u uw gekozen ingrediënten in maki's rolt. Als alternatief kunt u pindakaas, water, sesamolie en onze Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus mengen. Slechts enkele druppeltjes maken al een groot verschil in smaak!

Reuzelekker met vis

Sushi bereid met vis blijft altijd een klassieke, overheerlijke lekkernij. Maar heeft u er al eens aan gedacht om gefrituurde vissticks toe te voegen aan uw uramakisushi-recept? De combinatie van knapperigheid aan de buitenkant en de zachtheid van de vis aan de binnenkant geeft uw sushirollen een onverwacht lekkere twist.

Andere verrassende combie's voor uw sushigenot:

Een (k)eilekker idee

We kennen allemaal onze gezouten omelette en houden er ook van, maar heeft u al eens suiker over uw eieren gedaan? Nee, we maken geen grapje. Het is een traditionele Japanse manier om tamago-omeletten voor sushi te bereiden. Geef uw sushi dus een zoete draai met ons tamago-recept!

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.