

Asian Sloppy Joe
Ingrediënten
4 porties
300 g
rundergehakt
1
kleine rode ui, fijngesnipperd
2
teentjes knoflook, fijngehakt
1 el
verse gember, geraspt
1 el
hoisinsaus
1 el
sesamolie
1 el
rijstazijn
1 tl
bruine suiker of honing
1 tl
sriracha
4
briochebroodjes
Toppings:
ingelegde komkommer, geraspte wortel, verse koriander, gebakken uitjes
–
Voorbereiding
Stap 1
Fruit de ui, knoflook en gember in een scheutje olie tot glazig.
Stap 2
Voeg het gehakt toe en rul het bruin.
Stap 3
Meng in een kommetje de Kikkoman sojasaus, hoisinsaus, sesamolie, azijn, suiker en sriracha. Giet over het gehakt. Laat 5-7 minuten sudderen tot het mooi sticky is.
Stap 4
Serveer op getoaste briochebroodjes met frisse toppings zoals komkommer, wortel en koriander.
Recept-ID 1522
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer