

Asian Streetstyle Hotdog met Kikkoman Glaze
Een hartige hotdog met een zoet-pittige Aziatische touch en knapperige toppings.
Ingrediënten
Kikkoman-sojaglaze:
Toppings:
Optioneel:
Voorbereiding
Stap 1
Glaze maken: Meng de Kikkoman sojasaus, bruine suiker, rijstazijn, sesamolie, knoflook en gember in een pannetje en breng aan de kook. Voeg een maïzena-waterpapje toe en laat zachtjes indikken tot een stroperige saus. Laat afkoelen tot lauwwarm.
Stap 2
Hotdogs grillen: Grill of bak de worsten tot ze goudbruin en door en door warm zijn.
Stap 3
Opbouwen: Snijd de broodjes open en leg de warme worst erin. Bestrijk de hotdog royaal met de sojaglaze. Top af met wortel, komkommer, rode ui, sesamzaad, lente-ui en optioneel wat sriracha-mayo en crunch. Lekker met kimchi on the side.
Recept-ID 1521
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer

![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















