Curry met sojasaus en kokosmelk
Een snel en gemakkelijk typisch Indiaas vegetarisch gerecht verrijkt met de heerlijke smaak van Kikkoman Sojasaus. Naar smaak met diverse soorten groente te bereiden.
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de ui en knoflook fijn en bak 3-4 minuten in een pan met hete olie. Schep af en toe om.
Stap 2
Meng de kerriepoeder met wat water tot een gladde pasta, doe in de pan en bak enkele minuten op laag vuur.
Stap 3
Roer regelmatig en voorkom dat het mengsel aanbrandt. Roer de groente door het mengsel en voeg kokosmelk en sojasaus toe. Blijf roeren en zorg dat er niets aan de bodem van de pan aanbakt.
Stap 4
Doe een deksel op de pan en laat op laag vuur 15 minuten pruttelen of totdat de groente gaar is.
Stap 5
Voeg de kikkererwten toe en kook 1 minuut mee. Serveer met warme wilde rijst en garneer met fijngesneden koriander.
Tip
Deze curry smaakt opgewarmd de volgende dag het lekkerst!
Recept-ID 889
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer