

Poké-mayonaisedip met avocado en ei
Maak een romige dip van avocado, ei en mayonaise met pittige Kikkoman Poke Saus. Smeer het op een knapperig gebakken stokbroodje of sprenkel het over verse groenten, crackers of uw favoriete snack.
Voorbereiding
Stap 1

2 hardgekookte eieren – 100 g avocado – 2 lente-uitjes – 3 zongedroogde tomaatjes in olie
Pel de eieren. Snijd de eieren, de avocado, lente-ui en tomaten heel fijn en meng door elkaar.
Stap 2

4 el Kikkoman Saus Gebaseerd Op Sojasaus En Sesamolie Voor Poke-Stijl Vissalade – 50 g mayonaise – 1 el balsamicoazijn – 1 tl gehakte peterselie – 1 snufje chilipoeder – versgemalen peper
Meng de gesneden ingrediënten met de Kikkoman Poke Saus, mayonaise, azijn, peterselie, chilipoeder en peper.
Stap 3

1 kleine baguette – 4 groene asperges – 1 tl zout – 1 wortel – ½ komkommer – 2 stengels bleekselderij
Snijd de baguette in plakjes en rooster ze in een pan. Blancheer de asperges circa 3 minuten in water met wat zout. Snijd de wortel, komkommer, bleekselderij en asperges in reepjes. Serveer de plakjes brood en groenten met de dip.
Recept-ID 1256
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer




















