Poké-mayonaisedip met avocado en ei
Poké-mayonaisedip met avocado en ei

Poké-mayonaisedip met avocado en ei

4,7 33 beoordelingen
totale tijd 25 min.
20 min. voorbereidingstijd
5 min. kooktijd

Maak een romige dip van avocado, ei en mayonaise met pittige Kikkoman Poke Saus. Smeer het op een knapperig gebakken stokbroodje of sprenkel het over verse groenten, crackers of uw favoriete snack.

Ingrediënten

2 porties
2 
hardgekookte eieren
100 g
avocado
2 
lente-uitjes
3 
zongedroogde tomaatjes in olie
50 g
mayonaise
1 tl
balsamicoazijn
1 tl
gehakte peterselie
1 snufje
chilipoeder
versgemalen peper
1 
baguette
4 
groene asperges
1 tl
zout
1 
wortel
 ½ 
komkommer
2 
stengels bleekselderij
Voedingswaarde (per portie):2.957 kJ / 706 kcal
35 gVetten
20,6 gEiwitten
72 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

2  hardgekookte eieren – 100 g avocado – 2  lente-uitjes – 3  zongedroogde tomaatjes in olie

Pel de eieren. Snijd de eieren, de avocado, lente-ui en tomaten heel fijn en meng door elkaar.

Stap 2

4 el Kikkoman Saus Gebaseerd Op Sojasaus En Sesamolie Voor Poke-Stijl Vissalade50 g mayonaise – 1 el balsamicoazijn – 1 tl gehakte peterselie – 1 snufje chilipoeder – versgemalen peper

Meng de gesneden ingrediënten met de Kikkoman Poke Saus, mayonaise, azijn, peterselie, chilipoeder en peper.

Stap 3

1  kleine baguette – 4  groene asperges – 1 tl zout – 1  wortel –  ½  komkommer – 2  stengels bleekselderij

Snijd de baguette in plakjes en rooster ze in een pan. Blancheer de asperges circa 3 minuten in water met wat zout. Snijd de wortel, komkommer, bleekselderij en asperges in reepjes. Serveer de plakjes brood en groenten met de dip.

Recept-ID 1256

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

2 hardgekookte eieren – 100 g avocado – 2 lente-uitjes – 3 zongedroogde tomaatjes in olie

Pel de eieren. Snijd de eieren, de avocado, lente-ui en tomaten heel fijn en meng door elkaar.

4 el Kikkoman Saus Gebaseerd Op Sojasaus En Sesamolie Voor Poke-Stijl Vissalade50 g mayonaise – 1 el balsamicoazijn – 1 tl gehakte peterselie – 1 snufje chilipoeder – versgemalen peper

Meng de gesneden ingrediënten met de Kikkoman Poke Saus, mayonaise, azijn, peterselie, chilipoeder en peper.

1 kleine baguette – 4 groene asperges – 1 tl zout – 1 wortel – ½ komkommer – 2 stengels bleekselderij

Snijd de baguette in plakjes en rooster ze in een pan. Blancheer de asperges circa 3 minuten in water met wat zout. Snijd de wortel, komkommer, bleekselderij en asperges in reepjes. Serveer de plakjes brood en groenten met de dip.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties

Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.