

Ranch-mayodip met gebakken kimchi-bloemkoolbites
Pittige, ovengebakken bloemkoolroosjes met een heerlijke ranch-mayonaisedip voor een smaaksensatie! Een perfect bijgerecht voor iedere maaltijd of een verrukkelijke snack.
Ingrediënten
Ranch-mayodip:
Ovengebakken bloemkool:
Voorbereiding
Stap 1

2 el karnemelk – 3 el mayonaise – 1 el yoghurt – 1 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 el citroensap – 1 tl citroenrasp – 1 knoflook, fijngesneden – 2 el gehakte lente-ui – 1 el gehakte dille – 1 el gehakte peterselie – 2 el geroosterde zonnebloempitten
Meng alle ingrediënten voor de dip goed door elkaar en zet in de koelkast.
Stap 2

1 kleine bloemkool – 4 el Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi – 2 el yoghurt – 2 el olijfolie – 1 el gehakte chilipeper
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkool in roosjes. Wrijf ze in met een mengsel van de Kikkoman Kimchi Chilisaus, yoghurt, olijfolie en chili.
Stap 3
Leg de bloemkoolroosjes op een bakplaat die bekleed is met vetvrij bakpapier. Bak ongeveer 20 minuten tot ze zacht zijn. Serveer met de ranch-mayodip.
Recept-ID 1251
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer