Ranch-mayodip met gebakken kimchi-bloemkoolbites
Ranch-mayodip met gebakken kimchi-bloemkoolbites

Ranch-mayodip met gebakken kimchi-bloemkoolbites

4 1 beoordelingen
totale tijd30 min.
10 min.voorbereidingstijd
20 min.kooktijd

Pittige, ovengebakken bloemkoolroosjes met een heerlijke ranch-mayonaisedip voor een smaaksensatie! Een perfect bijgerecht voor iedere maaltijd of een verrukkelijke snack.

Ingrediënten

2 porties

Ranch-mayodip:

2 el
karnemelk
3 el
mayonaise
1 el
yoghurt
1 el
citroensap
1 tl
citroenrasp
1 
teentje knoflook, fijngesneden
2 el
gehakte lente-ui
1 el
gehakte dille
1 el
gehakte peterselie
2 el
geroosterde zonnebloempitten

Ovengebakken bloemkool:

1 
kleine bloemkool
2 el
yoghurt
2 el
olijfolie
1 el
gehakte chilipeper
Voedingswaarde (per portie):2230 kJ / 533 kcal
45,2 gVetten
12,5 gEiwitten
15,6 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

2 el karnemelk – 3 el mayonaise – 1 el yoghurt – 1 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus1 el citroensap – 1 tl citroenrasp – 1  knoflook, fijngesneden – 2 el gehakte lente-ui – 1 el gehakte dille – 1 el gehakte peterselie – 2 el geroosterde zonnebloempitten

Meng alle ingrediënten voor de dip goed door elkaar en zet in de koelkast.

Stap 2

1  kleine bloemkool – 4 el Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi2 el yoghurt – 2 el olijfolie – 1 el gehakte chilipeper

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkool in roosjes. Wrijf ze in met een mengsel van de Kikkoman Kimchi Chilisaus, yoghurt, olijfolie en chili.

Stap 3

Leg de bloemkoolroosjes op een bakplaat die bekleed is met vetvrij bakpapier. Bak ongeveer 20 minuten tot ze zacht zijn. Serveer met de ranch-mayodip.

Recept-ID 1251

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

2 el karnemelk – 3 el mayonaise – 1 el yoghurt – 1 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus1 el citroensap – 1 tl citroenrasp – 1 knoflook, fijngesneden – 2 el gehakte lente-ui – 1 el gehakte dille – 1 el gehakte peterselie – 2 el geroosterde zonnebloempitten

Meng alle ingrediënten voor de dip goed door elkaar en zet in de koelkast.

1 kleine bloemkool – 4 el Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi2 el yoghurt – 2 el olijfolie – 1 el gehakte chilipeper

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkool in roosjes. Wrijf ze in met een mengsel van de Kikkoman Kimchi Chilisaus, yoghurt, olijfolie en chili.

Leg de bloemkoolroosjes op een bakplaat die bekleed is met vetvrij bakpapier. Bak ongeveer 20 minuten tot ze zacht zijn. Serveer met de ranch-mayodip.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties

Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.