Roergebakken sperziebonen
Gebakken sperziebonen met knoflook en gember in Kikkoman Sojasaus, met toevoeging van Kikkoman Teriyaki Saus met Knoflook.
Voorbereiding
Stap 1
200 g sperziebonen – 100 g paksoi – 500 ml water – 1 theelepel zout
Maak de sperziebonen schoon. Breng het water aan de kook, voeg zout toe en kook de sperziebonen beetgaar. Doe de bonen in een zeef en spoel ze af met koud water. Snijd de paksoi in 4 stukken.
Stap 2
1 sjalot – 1 stuk gember (ongeveer 1,5 cm) – 3 ½ teentjes knoflook – 2 ½ eetlepels olie
Snijd de sjalot, gember en knoflook fijn. Giet de olie in een pan en fruit de groenten ongeveer 1 minuut. Voeg de sperziebonen toe en bak 3-4 minuten. Voeg de paksoi toe.
Stap 3
1 ½ eetlepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 2 eetlepels Kikkoman Teriyaki Saus met Geroosterde Knoflook – 1 theelepel geroosterde pinda's – 1 eetlepel groene lente-ui (fijngesneden)
Breng op smaak met Kikkoman Sojasaus en Kikkoman Teriyaki Saus met Knoflook. Voeg de geroosterde pinda's toe en meng goed. Leg het gerecht op een bord en garneer met de fijngesneden lente-ui.
Recept-ID 1216
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer