Umami Smashburger
Umami Smashburger

Umami Smashburger

5 3 beoordelingen

Ingrediënten

4 porties
4 
smashballen (100 g per stuk, 100% rund)
4 
brioche broodjes
plakjes cheddar
ui, in dunne ringen
1 el
mayonaise
1 el
sriracha
1 el
limoensap
Boter of olie voor bakken

Voorbereiding

Stap 1

Meng in een kommetje: Kikkoman sojasaus, mayo, sriracha en limoensap – dit is je Asian burger sauce

Stap 2

Bak de uienringen langzaam goudbruin en zacht. Zet apart.

Stap 3

Verhit een gietijzeren pan of bakplaat goed heet. Smash de burgers met bakpapier en spatel en bak aan beide kanten mooi bruin. Voeg op het laatst de cheddar toe en laat smelten.

Stap 4

Toast de brioche broodjes licht.

Stap 5

Smeer de onderkant in met Asian sauce, leg de burger erop, top af met gebakken ui en nog wat saus.

Recept-ID 1520

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Meng in een kommetje: Kikkoman sojasaus, mayo, sriracha en limoensap – dit is je Asian burger sauce

Bak de uienringen langzaam goudbruin en zacht. Zet apart.

Verhit een gietijzeren pan of bakplaat goed heet. Smash de burgers met bakpapier en spatel en bak aan beide kanten mooi bruin. Voeg op het laatst de cheddar toe en laat smelten.

Toast de brioche broodjes licht.

Smeer de onderkant in met Asian sauce, leg de burger erop, top af met gebakken ui en nog wat saus.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04
05

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties

Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.