Zoeken
Filter
Bolognese à la Kikkoman
Bookmark
22 van 23

Bolognese à la Kikkoman

Bereidingstijd: 25 min
Calorieën (per portie): 574 kJ / 137 kcal

Ingrediënten voor 4 porties

  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetl. olijfolie
  • 750 g gehakt (half om half)
  • 4 eetl. tomatenpuree
  • 600 g tomaten
  • 300 ml groentebouillon
  • suiker
  • 8 - 10 eetl. Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 2 theel. Italiaanse kruiden
  • vers gemalen peper

Bereiding

Snijd de uien in kleine stukjes en druk de knoflook fijn. Verhit de olie, voeg gehakt toe en braad aan. Voeg de uien en knoflook. Pureer de tomaten met een roerzeef/passe-vite en voeg de tomatenpuree, de gepureerde tomaten en bouillon toe. Laat aan de kook komen en afgedekt ca. 10 - 15 minuten garen. Breng de saus op smaak met suiker, Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, kruiden en peper en serveer bij bijvoorbeeld spaghetti.

Producten gebruikt in dit recept

Ingrediënten voor 4 porties

  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetl. olijfolie
  • 750 g gehakt (half om half)
  • 4 eetl. tomatenpuree
  • 600 g tomaten
  • 300 ml groentebouillon
  • suiker
  • 8 - 10 eetl. Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 2 theel. Italiaanse kruiden
  • vers gemalen peper