Zoeken
Filter
Daikon Radish Shabu-Shabu
Bookmark
303 van 306

Daikon Radish Shabu-Shabu

Daikon Radish Shabu-Shabu
Totale tijd 20 min
Bereidingstijd: 20 min
Voedingswaarden (per portie) 1218 kJ / 291 kcal

Ingrediënten voor 2 portie(s)

Ingrediënten voor twee personen:

  • 300g (Daikon-)rammenas
  • 150 g flinterdun gesneden varkens- en rundvlees om te koken
  • 40 g wortels
  • 1/2 verpakking shirataki-noedels (als vervanging: mihoen - zacht gekookt)
  • 1 bos Mizuna (als vervanging: spinazie)
  • naar believen: Kikkoman Ponzu Sauce of Kikkoman Sesam dressing

Voor de Tsuyu-bouillon:

Bereiding

Snijd de rammenas in 15 cm lange dunne repen. Het varkens-/rundvlees in dunne en grote schijven snijden, de wortel, de Mizuna (of spinazie grof gesnelden) in reepjes van 5 cm lengte. De shirataki-noedels (of mihoen) blancheren. Alle ingrediënten voor de bouillon in een pan mengen en de overige ingrediënten toevoegen. Kruid het door de ingrediënten in Ponzu of sesamsaus te dompelen en te genieten.

Totale tijd 20 min
Bereidingstijd: 20 min
Voedingswaarden (per portie) 1218 kJ / 291 kcal

Ingrediënten voor 2 portie(s)

Ingrediënten voor twee personen:

  • 300g (Daikon-)rammenas
  • 150 g flinterdun gesneden varkens- en rundvlees om te koken
  • 40 g wortels
  • 1/2 verpakking shirataki-noedels (als vervanging: mihoen - zacht gekookt)
  • 1 bos Mizuna (als vervanging: spinazie)
  • naar believen: Kikkoman Ponzu Sauce of Kikkoman Sesam dressing

Voor de Tsuyu-bouillon: