
Groenten met balsamicodressing

Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 6 stuks Cherrytomaatjes
- ½ stuk Gele paprika
- 6 stuks Kleine groene paprika's
- 6 stuks Babymais
Voor de balsamicodressing:
- 90 ml, gereduceerd, tot 30 ml Balsamicoazijn
- 20 ml Kikkoman Naturally Brewed Tamari Gluten-Free Soy Sauce
- 50 ml Olijfolie
- een snufje Peper
Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.
Bereiding
Snijd de gele paprika en babymais in stukjes. Roerbak alle groenten in olijfolie en schep op een diep bord. Giet de Kikkoman Naturally Brewed Tamari Gluten-Free Soy Sauce en de gereduceerde balsamico in een blender en voeg de olijfolie langzaam toe. Besprenkel de groenten met de dressing, garneer met verse kruiden naar keuze en serveer het gerecht warm.
Tip: Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce kan gebruikt worden in plaats van sojasaus met 43 % minder zout en Tamari glutenvrije sojasaus.
Allergenen: soja, sulfiet
Producten gebruikt in dit recept
Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 6 stuks Cherrytomaatjes
- ½ stuk Gele paprika
- 6 stuks Kleine groene paprika's
- 6 stuks Babymais
Voor de balsamicodressing:
- 90 ml, gereduceerd, tot 30 ml Balsamicoazijn
- 20 ml Kikkoman Naturally Brewed Tamari Gluten-Free Soy Sauce
- 50 ml Olijfolie
- een snufje Peper
Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.