
Quinoa- en garnalen-bowl

Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 250 g suikererwten
- 150 g groene erwten
- 100 g bloemkool
- 200 g gekookte quinoa
- 20 stuks gekookte garnalen
- 2 rode andijvie
- Een beetje veldsla
- Half bosje bieslook
- 5 takjes peterselie
- 5 tl sesamolie
- 5 tl Kikkoman Poke sauce
Bereiding
Blancheer de erwten 2 minuten in kokend gezouten water. Giet ze af en zet ze opzij. Schil de garnalen. Was de sla en andijvie. Doe de quinoa in een slakom, voeg de gehakte bieslook en peterselie en 1 tl sesamolie toe. Mengen en verdelen in 4 kommen, vervolgens de groente en garnalen toevoegen.
Meng de poke sauce met de resterende sesamolie en serveer dit als bijgerecht.
Producten gebruikt in dit recept
Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 250 g suikererwten
- 150 g groene erwten
- 100 g bloemkool
- 200 g gekookte quinoa
- 20 stuks gekookte garnalen
- 2 rode andijvie
- Een beetje veldsla
- Half bosje bieslook
- 5 takjes peterselie
- 5 tl sesamolie
- 5 tl Kikkoman Poke sauce