Aardappel-avocadosalade met wasabi
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Doe de aardappels in een pan, dek ze af met koud water en breng ze aan de kook met een deksel erop. Zet het vuur lager en kook de aardappels zo lang tot ze gaar zijn. Giet de aardappels af in een zeef, blus ze met koud water en laat ze afkoelen tot kamertemperatuur.
Stap 2
Meng de mayonaise, Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus, wasabi, citroensap, mosterd, zout en suiker. Draai de aardappelen, avocado’s, eieren, selderij en lente-uitjes in het mayonaisemengsel.
Stap 3
Serveer met goed brood.
Tip:
de wasabi kan worden vervangen door geraspte mierikswortel en u kunt overgebleven aardappelen van een dag eerder gebruiken.
Recept-ID 233
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer