Daikon Radish Shabu-Shabu

totale tijd 20 min.
20 min. voorbereidingstijd

Ingrediënten

2 porties
300 g
(Daikon-)rammenas
150 g
flinterdun gesneden varkens- en rundvlees om te koken
40 g
wortels
 ½ 
verpakking shirataki-noedels (als vervanging: mihoen - zacht gekookt)
1 bos(je)
Mizuna (als vervanging: spinazie)

naar believen:

Voor de Tsuyu-bouillon:

2 kopje
water
2 kopje
kippen- of groentebouillon
2 eetlepels
witte wijn (halfzoet)
1 theelepel
suiker
Voedingswaarde (per portie): 1218 kJ  /  291 kcal

Voorbereiding

Snijd de rammenas in 15 cm lange dunne repen. Het varkens-/rundvlees in dunne en grote schijven snijden, de wortel, de Mizuna (of spinazie grof gesnelden) in reepjes van 5 cm lengte. De shirataki-noedels (of mihoen) blancheren. Alle ingrediënten voor de bouillon in een pan mengen en de overige ingrediënten toevoegen. Kruid het door de ingrediënten in Ponzu of sesamsaus te dompelen en te genieten.

Recept-ID 393

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Snijd de rammenas in 15 cm lange dunne repen. Het varkens-/rundvlees in dunne en grote schijven snijden, de wortel, de Mizuna (of spinazie grof gesnelden) in reepjes van 5 cm lengte. De shirataki-noedels (of mihoen) blancheren. Alle ingrediënten voor de bouillon in een pan mengen en de overige ingrediënten toevoegen. Kruid het door de ingrediënten in Ponzu of sesamsaus te dompelen en te genieten.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.