

Kool-katsuschotel met sojaglazuur
Geniet van de rijke smaken van deze hartige soja-koolcrumble. Een harmonieus mengsel van gehakt en knapperige kool met een krokant kaas-pankolaagje bovenop. Comfortfood op z'n best!
Voorbereiding
Stap 1

250 g rundergehakt – 250 g kool, in blokjes van 1 cm gesneden – ½ ui, in blokjes van 1 cm gesneden – 6 el Kikkoman Panko - Knapperig Paneermeel in Japanse Stijl – 2 eieren – 2 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 tl peper
Meng alle ingrediënten in een kom tot het gehakt en de groenten goed vermengd zijn. Plaats vervolgens in een hittebestendige ovenschaal (circa 18 x 10 cm).
Stap 2

90 g Kikkoman Panko - Knapperig Paneermeel in Japanse Stijl – 2 el Parmezaanse strooikaas – 2 el olijfolie
Meng alle ingrediënten en leg dit boven op het mengsel van stap 1 in de ovenschaal.
Plaats vervolgens 20 minuten op 200 °C in de voorverwarmde oven.
Stap 3

3 el rode wijn – 3 el ketchup – 2 el Worcestershiresaus – 1 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 el suiker
Maak, terwijl de ovenschotel in in de oven staat, de saus. Doe alle ingrediënten in een kleine sauspan en kook al roerend 5 minuten tot de saus dikker wordt. Serveer het gerecht met de saus.
Recept-ID 1378
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer