

Makkelijke vistaco's met knapperige groenten
Een frisse kijk op taco's! Met licht gekruide vis, mosterdachtige yoghurtsaus en knapperige seizoensgroenten vallen ze bij jong en oud in de smaak.
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Meng in een kom Kikkoman Sojasaus, 1 theelepel olijfolie, honing en Kikkoman Kimchi Chilisaus, voeg de stukken vis toe, bestrooi met knoflookgranulaat en roer door elkaar. Zet minstens 60 minuten in de koelkast.
Stap 2
Snijd de ui fijn. Snijd de cherrytomaatjes in kleinere stukjes. Snijd de radijsjes en komkommer in dunne plakjes. Snijd de avocado in plakjes.
Stap 3
Meng de yoghurt met de beide soorten mosterd.
Stap 4
Verhit de resterende olijfolie in een pan en bak de vis aan beide kanten. Laat na het bakken iets afkoelen en prak met een vork in kleinere stukjes.
Stap 5
Vul elke taco met avocado, radijs, komkommer, vis, cherrytomaatjes en ui. Versier met saus en muntblaadjes.
Tip:
Als je van pittig houdt, voeg dan 1 theelepel Kikkoman Kimchi Chilisaus toe aan de marinade in plaats van ½ theelepel.
Recept-ID 1148
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer