Omelet met champignons, boerenkool en feta
Deze simpele vegetarische omelet is perfect als ontbijt of brunch. Geserveerd met kruidige champignons en een slaatje van rauwe boerenkool met feta. Heerlijk en evenwichtig.
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de champignons in plakjes. Bak ze met een beetje boter goudbruin in een koekenpan en breng ze op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, peper en 1 eetlepel gehakte bieslook.
Stap 2
Klop de eieren goed los en breng ze op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus en peper.
Stap 3
Smelt de boter in een pan. Giet de eieren erover en bak ze afgedekt op een laag vuur tot de bovenkant stevig is. Leg de omelet op een bord.
Stap 4
Serveer met de champignons en met een mengsel van boerenkool, feta en olijfolie. Besprenkel het gerecht met citroensap en de rest van de bieslook. Serveer met brood.
Recept-ID 1096
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer