Omelet met champignons, boerenkool en feta
Omelet met champignons, boerenkool en feta

Omelet met champignons, boerenkool en feta

totale tijd15 min.
10 min.voorbereidingstijd
5 min.kooktijd

Deze simpele vegetarische omelet is perfect als ontbijt of brunch. Geserveerd met kruidige champignons en een slaatje van rauwe boerenkool met feta. Heerlijk en evenwichtig.

Ingrediënten

2 porties
3 
eieren
1 theelepel
boter
1 snufje
peper

Om te serveren

120 g
champignons
1 theelepel
boter
 ½ theelepel
peper
2 eetlepels
gehakte bieslook
50 g
boerenkool
50 g
feta
1 eetlepel
citroensap
1 eetlepel
olijfolie
4 
sneetjes volkorenbrood
Voedingswaarde (per portie):2112 kJ / 505 kcal
30,7 gVetten
23,7 gEiwitten
34,9 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Snijd de champignons in plakjes. Bak ze met een beetje boter goudbruin in een koekenpan en breng ze op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, peper en 1 eetlepel gehakte bieslook.

Stap 2

Klop de eieren goed los en breng ze op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus en peper.

Stap 3

Smelt de boter in een pan. Giet de eieren erover en bak ze afgedekt op een laag vuur tot de bovenkant stevig is. Leg de omelet op een bord.

Stap 4

Serveer met de champignons en met een mengsel van boerenkool, feta en olijfolie. Besprenkel het gerecht met citroensap en de rest van de bieslook. Serveer met brood.

Recept-ID 1096

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Snijd de champignons in plakjes. Bak ze met een beetje boter goudbruin in een koekenpan en breng ze op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, peper en 1 eetlepel gehakte bieslook.

Klop de eieren goed los en breng ze op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus en peper.

Smelt de boter in een pan. Giet de eieren erover en bak ze afgedekt op een laag vuur tot de bovenkant stevig is. Leg de omelet op een bord.

Serveer met de champignons en met een mengsel van boerenkool, feta en olijfolie. Besprenkel het gerecht met citroensap en de rest van de bieslook. Serveer met brood.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.