

Pizzalolly’s in Mexicaanse stijl
Een hele leuke snack voor feestjes! Deze minipizzawieltjes op een stokje hebben alle heerlijke tex-mexsmaken van tomaten, suikermaïs, kidneybonen en pittige kaas. Kinderen zullen ze ook graag maken.
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Rol het pizzadeeg uit. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Snijd de suikermaïs en kidneybonen fijn.
Stap 2
Meng de tomaten, suikermaïs, kidneybonen en kaas met Kikkoman sojasaus en tomatenpuree en breng het geheel op smaak met peper, chili en oregano.
Stap 3
Verwarm de oven voor op 200°C (180°C heteluchtoven) en bekleed een bakplaat met bakpapier. Bestrijk het pizzadeeg met het groente- en kaasmengsel, rol het deeg voorzichtig en strak op, en snijd het met een scherp mes in 2-3 cm dikke plakken.
Stap 4
Leg de ronde plakken pizzadeeg op de voorbereide bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven in ongeveer 15 minuten goudbruin.
Stap 5
Zet ze vast met lolly- of cakepopstokjes en serveer.
Tip
Voeg extra pittigheid toe met rode currypasta.
Maak het af met verse koriander.
Strooi meer kaas over de lolly’s voor het bakken.
Recept-ID 1054
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer